Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 4 iulie 2020. Trei meciuri pentru cota 7.36

Biletul pe goluri din 4 iulie 2020. Trei meciuri pentru cota 7.36, formată din cele mai importante jocuri ale zilei în campionatele de top. Avem dueluri din România, Italia și Anglia.

Biletul pe goluri din 4 iulie 2020. Trei meciuri pentru cota 7.36

  • Primul meci de pe bilet este cel dintre FCSB și FC Botoșani, unde avem cota 2.01 pentru un meci în care vom vedea minimum trei reușite.

Biletul pe goluri din 4 iulie 2020. Trei meciuri pentru cota 7.36

  • Tot minimum trei reușite pariem și la duelul dintre Juventus și Torino, unde gazdele sunt favorite însă și oaspeții joacă foarte bine, mai ales că este un derby local.
  • Închidem cu duelul dintre Chelsea și Watford, unde londonezii trebuie să câștige toate cele trei puncte dacă vor să spele rușinea din duelul cu West Ham.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii