Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 4 septembrie 2020. Cupa Angliei ne aduce profit 190%

Biletul pe goluri din 4 septembrie 2020 vine din Cupa Angliei. Avem două dueluri între formaţii din eşaloanele inferioare care ne pot tripla investiţia: Middlesbrough – Shrewsbury, de la 19:30, şi Burton – Accrington, de la 21:30.

Middlesbrough e favorită

Biletul pe goluri din 4 septembrie 2020. Middlesbrough e formaţie de Championship (divizia secundă în Anglia), unde a terminat pe 17 din 24. În ultimul amical, pe 1 septembrie, a reuşit să o bată pe Newcastle cu 5-1. De partea cealaltă, Shrewbury a încheiat pe 15 din 24, dar în liga a treia. Cele două nu s-au întâlnit recent, dar Boro e favorită. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,74.

Duel echilibrat, de League One

Biletul pe goluri din 4 septembrie 2020. Burton – Accrigton este un duel de League One (divizia a treia în Anglia). Gazdele de azi au fost ceva mai bune, terminând cu 8 puncte şi 5 poziţii mai sus decât adversarul în campionatul trecut. Trei dintre precedentele partide directe s-au încheiat cu goluri de ambele părţi, deznodământ foarte probabil şi acum. „Ambele marchează” are cota 1,67.

Biletul pe goluri din 4 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare