Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 august 2020. Facem bani când se înscrie în Europa

Sursă foto: eurosport.es

Biletul pe goluri din 5 august 2020. Facem bani când se înscrie în Europa League, competiție care revine astăzi cu meciuri din optimile de finală. Partidele sunt programate de la 19:55, respectiv 22:00.

Biletul pe goluri din 5 august 2020. Facem bani când se înscrie în Europa

  • Ne așteptăm să vedem niște meciuri foarte spectaculoase în această seară în Europa League, în special pentru că sunt decisive pentru echipele participante. Primul meci care ne-a atras atenția este Inter – Getafe, unde mizăm pe minimum trei reușite, mai ales că avem față în față două echipe foarte ofensive.

Biletul pe goluri din 5 august 2020. Facem bani când se înscrie în Europa

  • Al doilea duel de pe bilet este cel dintre FC Copenhaga și Basaksehir, unde avem cota 1.98 pentru minimum trei goluri în meci.
  • Tot 3+ ne așteptăm să fie și la duelul dintre Șahtior și Wolfsburg, cum s-a întâmplat și în tur când esticii s-au impus cu 2-1.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate