Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 august 2021. Duelurile ceho-britanice ne aduc 300 de lei

Biletul pe goluri din 5 august 2021. Suntem încă în faza meciurilor din preliminariile cupelor europene. În această seară, avem parte de Europa League şi Conference League, iar noi v-am pregătit un bilet de cotă 3,02, numai bun de încercat. Mizăm pe două dueluri ceho-britanice, în care oaspeţii sunt favoriţi.

Celtic, favorită, dar ieşită din formă

Biletul pe goluri din 5 august 2021. Jablonec – Celtic se joacă de la 18:45. Pentru cehi, va fi primul duel european, dar au jucat deja două etape interne, 1-0 cu Ostrava şi 0-3 cu Mlada. Scoţienii, vicecampioni în spatele lui Rangers, au început sezonul european în preliminariile Ligii Campionilor, dar au eşuat rapid, în reprizele suplimentare cu Midtjylland, după 1-1 tur-retur şi un gol izbăvitor pentru danezi al lui Onyedika în minutul 94. Nici în campionat, Celtic nu a debutat bine, 1-2 cu nou-promovata Hearts. Scoţienii sunt favoriţi la casele de pariuri, dar forma arătată dă emoţii, iar Jablonec ar putea profita. „Ambele marchează” are cota 1,78.

Plzen, 4 meciuri, 4 victorii cu 2-1

Biletul pe goluri din 5 august 2021. De la 21:45, începe The New Saints – Viktoria Plzen în Conference League. Galezii au trecut deja de două tururi preliminare pentru a ajunge aici: 1-1 şi 2-0 cu Gletoran (Iralanda de Nord), respectiv 5-0 şi 5-1 contra lui Kauno Zalgiris. Plzen a fost nevoită să depăşească un singur tur până acum, dublu 2-1 cu Dinamo Brest, dar a jucat două partide şi în campionat, ambele încheiate cu acelaşi scor, 2-1, cu Mlada şi Bohemians. Plzen pare să se fi specializat în 2-1. În Ţara Galilor, e favorită certă şi nu ar mira pe nimeni o victorie la scor. Dar TNS a arătat destul de bine ofensiv, aşa că nu e exclus să puncteze şi ea. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 5 august 2021

Biletul pe goluri din 5 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare