Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 iulie 2020. 3 din 5! Cotă 3 din 5 goluri

Biletul pe goluri din 5 iulie 2020. Pentru pronosticurile pe goluri de astăzi, părăsim campionatele „mari” şi ne îndreptăm atenţia spre Danemarca şi Croaţia. Mizăm pe două partide teoretic echilibrate, în care cele patru formaţii implicate ar trebui să marcheze.

De obicei, directele se termină GG3+.

Biletul pe goluri din 5 iulie 2020. De la 21:00, Aarhus primeşte vizita lui FC Copenhaga, în etapa 31 din Danemarca. Cele două sunt vecine de clasament, pe 3 şi 2, dar oaspeţii au un avans de 7 puncte. 4 din precedentele 5 partide disputate de fiecare dintre ele s-au terminat cu goluri de ambele părţi. De asemenea, 4 din ultimele 5 directe din campionat au fost GG3+. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,77.

Rijeka riscă să rateze Europa

Biletul pe goluri din 5 iulie 2020. În runda 33 din Croaţia, Rijeka înfruntă deja campioana Dinamo, de la 22:05. Oaspeţii au câştigat matematic titlul în urmă cu câteva etape, dar asta nu a înseamnat că a tratat partidele următoare lejer. N-au pierdut de 4 etape şi nu par dispuşi să facă vreo concesie cuiva. Rijeka e ajuns pe 5, după o serie de 3 înfrângeri consecutive, părăsind locurile de cupe europene. E cazul să se „trezească” sau vor privi Europa League la televizor. „Ambele marchează” are cota 1,73.

Biletul pe goluri din 5 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate