Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 martie 2021. Cotă 3 din fotbalul iberic

Biletul pe goluri din 5 martie 2021. Fotbalul iberic este cel care ne aduce astăzi profit. Valencia – Villarreal, de la 22:00, în La Liga spaniolă, şi Sporting – Santa Clara, de la 22:45, în Primeira portugheză, sunt cele două partide care ne aduc de trei ori mai mulţi bani. Avem nevoie de 3 echipe marcatoare şi de cel puţin 4 goluri.

Villarreal, şapte etape fără victorie

Biletul pe goluri din 5 martie 2021. Valencia şi Villarreal se înfruntă în etapa 26. Momentan, gazdele sunt pe 14, cu 27 de puncte în total şi două victorii în precedentele 5 runde. De partea cealaltă, Villarreal e pe 7, dar n-a mai câştigat de 7 meciuri în campionat. A fost eliminată din Cupa Regelui, dar s-a calificat în optimile Europa League, după dublă victorie cu RB Salzburg, singurele succese recente. În turul campionatului, Villarreal a câştigat 2-1. „Ambele marchează” are cota 1,82.

Sporting, lider neînvins

Biletul pe goluri din 5 martie 2021. Sporting, liderul neînvins din Portugalia, primeşte vizita echipei de pe locul 7, Santa Clara. Oaspeţii joacă mai bine afară, dar îi aşteaptă un meci extrem de dificil contra celei mai bune echipe din Primeira. Sporting are golaveraj 20-5 pe teren propriu, unde a strâns 26 de puncte din 30 posibile. În tur, a fost 2-1 pentru lider. „Peste 1,5 goluri Sporting” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 5 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii