Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020. Facem bani din Eerste Divisie

Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020. Facem bani din Eerste Divisie, unde pariem pe cele două meciuri ale zilei, Excelsior – Graafschap şi Oss – Dordrecht. Primul este programat de la ora 19:45, în timp ce ultimul se joacă de la 22:00.

Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020

  • Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020 are doar două meciuri, ambele din Liga a doua din Olanda. Aşa cum se ştie în lumea pariorilor, Eerste Divisie este printre puţinele campionate în care golurile nu lipsesc etapă de etapă.
  • Primul meci de pe tichet este cel dintre Excelsior – Graafschap, unde am ales peste 3,5 goluri. Cele două echipe au o predispoziţie să marcheze, dar să şi primească goluri, aşa cum se poate observa din meciurile pe care le-au jucat în noul sezon.

Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020

  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe Oss şi Dordrecht. După cinci etape, cele două echipe ocupă ultimele două locuri în clasament. Gazdele au un singur punct, în timp ce oaspeţii au acumulat patru. Nu mă aştept la un meci spectaculos din primul şi până în ultimul minut, e clar că ambele formaţii au mari probleme, însă cred că vom vedea peste 2,5 goluri.
Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020. Facem bani din Eerste Divisie

Biletul pe goluri din 5 octombrie 2020. Facem bani din Eerste Divisie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii