Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020. Cotă 3,42 din Liga Națiunilor

Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020. Cotă 3,42 din Liga Națiunilor, unde mizem pe super duelurile Danemarca – Belgia și Portugalia – Croația. Ambele partide sunt programate de la ora 21:45.

Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020

  • Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020 este compus din două partide din Liga Națiunilor. Prima le pune față în față pe Danemarca – Belgia, duel în care echipa lui Hazard e favorită. Danezii vin după un parcurs foarte bun în calificările pentru Euro, fiind calificați la turneul final, cu 16 puncte din 8 meciuri, după ce nu au pierdut deloc în Grupa D. De partea cealaltă, belgienii au făcut spectacol în Grupa I și au câștigat 10 din 10 meciuri. Așadar, mă aștept la 3+ goluri.

Cotă 3,42 din Liga Națiunilor

  • Ultimul meci de pe biletul pe goluri de astăzi este super duelul zilei Portugalia – Croația. Ambele echipe au jucat aproape perfect în calificările pentru Euro și s-au  calificat amândouă la turneul final ce se va disputa în 2021. Ambele și-au pus în valoarea ofensiva, ceea ce cred că se va întâmpla și de această dată. Pariez pe ambele marchează.
  • Cota totală a biletului din Liga Națiunilor pe goluri ete 3,42.
Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020. Cotă 3,42 din Liga Națiunilor

Biletul pe goluri din 5 septembrie 2020. Cotă 3,42 din Liga Națiunilor

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare