Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 6 decembrie 2020. Câştig de 373 de lei din două meciuri

Biletul pe goluri din 6 decembrie 2020. Două partide, Liverpool – Wolves (21:15) şi Metz – Lyon (22:00), ne aduc o cotă totală de 3,73 pentru pronosticurile noastre pe goluri.

 

Liverpool are atac, dar şi găuri în apărare

Biletul pe goluri din 6 decembrie 2020. Liverpool – Wolves este o confruntare între două formaţii aflate la distanţă de 4 puncte. „Cormoranii” au şase victorii, trei remize şi o singură înfrângere (2-7 pe terenul lui Aston Villa), dar pe teren propriu au mers perfect, cu 5 din 5 succese. Problemele sunt în apărare, unde lipsesc van Dijk, Gomez, Alisson şi sunt greu de înlocuit. Iar Wolves poate profita de aceste absenţe. Dar lupii trebuie să facă faţă atacului lui Liverpool, cu Salah şi Mane, principalele ameninţări. „Ambele marchează” are cota 1,77.

Metz, zero goluri în şapte meciuri cu Lyon

Biletul pe goluri din 6 decembrie 2020. Metz – Lyon aduce faţă în faţă două echipe cu rezultate opuse în perioada recentă. Lyon are trei victorii consecutive, în timp ce Metz nu a bifat niciuna. Două remize şi un eşec au gazdele în precedentele 3 runde. Mai grav pentru Metz este că nu a înscris niciodată în poarta Lyonului în precedentele 7 meciuri directe. „Gazdele nu marchează” are cota 2,11.

Biletul pe goluri din 6 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii