Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 6 iulie 2020. Sporting şi Sevilla aduc profitul

Biletul pe goluri din 6 iulie 2020. Pentru astăzi, am pregătit două partide din Peninsula Iberică. Împreună, cele două ne aduc o cotă totală de 3,72 şi un profit frumuşel, dacă am anticipat corect desfăşurarea ostilităţilor.

Sporting a marcat cel puţin 2 goluri în 5 din precedentele 6 etape

Biletul pe goluri din 6 iulie 2020. De la 23:00, Moreirense + Sporting se joacă în etapa 30 din Primeira portugheză. Oaspeţii sunt favoriţi şi au nevoie de un meci bun pentru a nu risca să piardă poziţia a treia în favoarea Bragăi. Gazdele sunt pe 8 şi se pregătesc de un final de sezon liniştit, fără miză. Sporting a înscris cel puţin de două ori în 5 din ultimele 6 partide. „Peste 1,5 goluri Sporting” are cota 1,91.

4 directe consecutive de GG4+

Biletul pe goluri din 6 iulie 2020. FC Sevilla – Eibar, în runda 34 din La Liga, începe, de asemenea, la 23:00. Gazdele sunt pe 4, ultimul loc de Champions League. Cu o victorie în acest meci îşi măresc avansul la 6 puncte faţă de Villarreal. Eibar, locul 17, primul deasupra liniei de retrogradare, nu pare a avea emoţii foarte mari, graţie unui avantaj de 6 puncte faţă de Mallorca, prima retrogradată, în acest moment. Precedentele 5 directe au avut cel puţin 3 goluri, iar ultimele 4 au fost GG4+. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,95.

Biletul pe goluri din 6 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii