Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Biletul pe goluri din 6 iulie 2021. Semifinalele continentale ne pot aduce 335 de lei

Biletul pe goluri din 6 iulie 2021 vine din semifinalele competiţiilor continentale. În Europa, se joacă Italia – Spania, de la ora 22:00, în timp ce Argentina – Columbia se dispută în America de Sud, de la 04:00. Miza e una cât se poate de importantă, un loc în finală şi şansa de a câştiga trofeul, astfel că partidele se anunţă cât se poate de interesante.

Italia – Spania se anunţă echilibrat

Biletul pe goluri din 6 iulie 2021. Italia – Spania este semifinala latină de la Euro 2020. Niciuna nu a pierdut până acum, dar Italia a câştigat 4 meciuri din 5 în timpul regulamentar, plus un 2-1 cu Austria după reprizele suplimentare, în timp ce Spania a remizat de 4 ori în 90 de minute şi s-a impus doar cu Slovacia. Ibericii sunt mai obosiţi, după ce au jucat prelungiri atât contra Croaţiei în optimi, cât şi împotriva Elveţiei în sferturi. Italia, în schimb, a făcut-o doar în optimi. Mai mult, squadra azzurra e într-o formă de zile mari şi a ajuns la 32 de meciuri consecutive fără înfrângere, record pentru ea. Recordul absolut aparţine însă Spaniei, cu 35, la egalitate cu Brazilia. Spania are şansa de a întrerupe seria italienilor şi de a-şi apăra recordul, dar nu suntem siguri că va reuşi. Se anunţă un meci disputat şi destul de echilibrat, chiar dacă italienii sunt uşor favoriţi. „Ambele marchează” are cota 1,95.

Columbia, o singură victorie. Argentina, nicio înfrângere

Biletul pe goluri din 6 iulie 2021. Argentina – Columbia este meciul care va decide adversara Braziliei în finala Copa America. Messi este golgheterul echipei sale, care nu a pierdut niciun joc până acum. De altfel, ultima înfrângere a Argentinei dateată din 2019, în semifinalele precedentei ediţii, 0-2 cu Brazilia. De atunci, argentinienii au strâns 11 victorii şi 7 remize. Columbia, în schimb, a pierdut de două ori doar în grupa de la Copa America, 1-2 cu Brazilia şi Peru. De fapt, Columbia are un singur succes, 1-0 cu Ecuador în primul meci. A mai fost o remiză 0-0 cu Venezuela, iar în sferturi a trecut de Uruguay la lovituri de departajare, după 0-0 în 120 de minute. Aşadar, Columbia nu prea a marcat, iar Argentina n-a prea încasat. E clar că Messi vrea nu doar finala, ci şi trofeul, pentru a-l egala pe rivalul Ronaldo la numărul de trofee continentale cu naţionala, după ce Portugalia a câştigat Euro în 2016. „Nu marchează ambele şi sub 3,5 goluri” are cota 1,72.

Biletul pe goluri din 6 iulie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate