Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 6 noiembrie 2020. Profit de 444 de lei în două partide

Biletul pe goluri din 6 noiembrie 2020. Două partide care încep la ora 22:00 ne pot aduce un profit de 444 de lei. Southampton primeşte vizita lui Newcastle în Premier League, în timp ce Marseille se deplasează la Strasbourg în Ligue 1. Ambele meciuri promit goluri, iar noi avem de gând să profităm de asta.

Southampton poate urca pe primul loc

Biletul pe goluri din 6 noiembrie 2020. Southampton – Newcastle e duelul dintre ocupantele locurilor 5 şi 11. Dacă se impun în această partidă, gazdele au şansa de a urca, provizoriu, pe prima poziţie a clasamentului. „Sfinţii” sunt într-o formă foarte bună, cu patru victorii şi un egal în ultimele 5 etape şi moralul e la cote ridicate. De partea cealaltă, Newcastle pare să fi dezvoltat un tipar în evoluţii: victorie, înfrângere, egal, victorie, înfrângere, egal, victorie… ar urma, evident o înfrângere. Ultimele 5 meciuri ale „coţofenelor” au fost GG, iar cel contra lui Southampton are toate şansele să urmeze regula. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,15.

Marseille e favorită

Biletul pe goluri din 6 noiembrie 2020. Strasbourg – Marseille este un duel inegal între penultima clasată şi echipe de pe locul 5. Oaspeţii au 9 puncte mai mult şi un meci mai puţin decât adversarul. Strasbourg a pierdut 7 dintre cele 9 partide disputate în Ligue 1 şi de fiecare dată a încasat cel puţin două goluri. Marseille vine cu un moral bun, după cinci meciuri fără înfrângere în campionat. Ultimele două directe le-a câştigat la două goluri diferenţă şi poate repeta performanţa. „Peste 1,5 goluri Marseille” are cota 2,35.

Biletul pe goluri din 6 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii