Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 6 septembrie 2020. Profit de 275 de lei din Brazilia

Biletul pe goluri din 6 septembrie 2020 vine din prima ligă braziliană, unde Internacional primeşte vizita lui Bahia, iar Fluminense se deplasează la Sao Paulo. Ambele partide încep la 22:00, ora României şi promit goluri.

Internacional, 5 din 5 în directe

Biletul pe goluri din 6 septembrie 2020. Internacional a dominat întâlnirile cu Bahia. În precedentele cinci, s-a impus de fiecare dată, iar pe teren propriu a făcut-o la diferenţă de două goluri. Mai mult, de patru meciuri, Internacional e neînvinsă (3 victorii şi un egal), pe când Bahia nu a reuşit nici un succes (două remize şi două înfrângeri). „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,81.

GG, în 4 din 5 confruntări

Biletul pe goluri din 6 septembrie 2020. Sao Paulo – Fluminense se anunţă echilibrat. În precedentele 5 directe, Fluminense a câştigat de două ori, Sao Paulo o dată, iar alte două meciuri s-a încheiat la egalitate. Patru dintre cele 5 jocuri au avut reuşite de fiecare parte, iar acest lucru este probabil şi astă seară. „Ambele marchează” are cota 2,06.

Biletul pe goluri din 6 septembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate