Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 7 august 2020. Tichetul de ieri a fost „verde”, azi un încercăm nou câștig

Biletul pe goluri din 7 august 2020. Tichetul de ieri a fost „verde”, azi încercăm un nou câștig. Mergem pe tot pe meciuri din Suedia, dar de această dată din liga secundă. Partidele sunt programate de la ora 20:00.

Tichetul de ieri a fost „verde”, azi un încercăm nou câștig

Biletul pe goluri de ieri, 6 august 2020, a fost câștigător. Toate cele cinci ponturi alese de peste 1,5 goluri de noi au fost verzi. Două dintre ele au ieșit de la pauză și în total patru dintre ele au fost peste 2,5. Doar la Mjallby cu Sirisu a fost 1-1. Astăzi încercăm un nou câștig și mergem tot pe mâna echipelor suedeze.

Biletul pe goluri din 7 august 2020.

Biletul pe goluri din 7 august 2020 este compus din trei partide din liga a doua suedeză. Cea mai mare cotă este de la duelul dintre GIF Sundsvall și Ljungskile SK, unde avem 1,30 pentru peste 1,5 goluri. Cea mai mică este 1,22 și vine de la partida Vasteras SK – IK Brage. La Osters IF – Akropolis IF avem 1,28. 

Biletul pe goluri din 7 august 2020. Tichetul de ieri a fost "verde", azi un încercăm nou câștig

Biletul pe goluri din 7 august 2020. Tichetul de ieri a fost „verde”, azi un încercăm nou câștig

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate