Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 7 decembrie 2020. Câştigăm 250 de lei din două partide

Biletul pe goluri din 7 decembrie 2020. Pe final de etapă, Hoffenheim primeşte vizita lui Augsburg, de la 21:30, în Bundesliga, iar Charleroi pe cea a lui Kortrijk, de la 21:45, în Belgia. Sunt patru formaţii aflate în căutarea unor rezultate mai bune decât cele din perioada recentă, iar golurile sunt cea mai bună metodă de a-şi atinge obiectivele.

Ultima dată pe acest teren, scorul a fost 2-4

Biletul pe goluri din 7 decembrie 2020. Hoffenheim – Augsburg este meciul care încheie etapa a zecea din Bundesliga. Sunt două formaţii de a doua jumătate a clasamentului, care nu au excelat în acest start de campionat. Augsburg are o linie echilibrată, 3-3-3, golaveraj 11-12, în timp ce Hoffenheim stă ceva mai rău, 2-3-4 cu golaveraj 15-16. Oaspeţii marchează cu regularitate, dar încasează la fel de mult şi, din această cauză, meciurile lor au, în medie, 3,4 goluri. Augsburg nu excelează la capitolul spectacol, dar tot depăşeşte o medie de 2,6 goluri pe partidă. Ultimele 4 directe au fost de minimum 3 reuşite, cea mai recentă fiind în iunie, la Augbsburg, 1-3. Precedenta confruntare de pe terenul lui Hoffe a fost în urmă cu un an şi s-a încheiat 2-4. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,52.

Charleroi îşi caută forma de la începutul sezonului

Biletul pe goluri din 7 decembrie 2020. Charleroi – Kortrijk este un duel între două echipe fără rezultate în ultima perioadă. Gazdele, care au condus clasamentul în primele etape, sunt ieşite din formă şi au trei înfrângeri consecutive, precedate de o remiză 3-3 la Mechelen. Nici oaspeţii nu stau prea bine: un singur succes în precedentele 5 runde, dar şi o remiză extrem de spectaculoasă, 5-5 cu Beerschot, formaţia de pe locul 3. De obicei, meciurile dintre Charleroi şi Kortrijk se lasă cu goluri de ambele părţi, cel puţin aşa s-a întâmplat în cele mai recente trei. „Ambele marchează” are cota 1,65.

Biletul pe goluri din 7 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii