Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 7 octombrie 2020. Triplăm investiţia în amicale

Biletul pe goluri din 7 octombrie 2020. Ziua de miercuri este dominată de meciurile amicale între naţionale. Am ales şi noi două astfel de partide pentru o cotă de 3,00 numai bună pentru un profit de 200 de lei.

GG, cel mai bun pronostic

Biletul pe goluri din 7 octombrie 2020. Elveţia – Croaţia se joacă de la 21:45. Cele două naţionale au furnizat multe partide de „ambele marchează” şi, cel mai probabil, aceasta nu va face excepţie. Elveţienii au marcat cu regularitate, dar au şi încasat de la cam toate formaţiile contra cărora a jucat recent. Inclusiv Gibraltar a găsit poarta gazdelor din această seară. De partea cealaltă, Croaţia vine după două meciuri de Liga Naţiunilor în care a încasat câte 4 goluri de la Portugalia şi Franţa. Totuşi, de 15 partide, croaţii marchează în fiecare meci. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Finlanda nu a marcat în ultimele 4 directe

Biletul pe goluri din 7 octombrie 2020. De la 21:45, începe şi Polonia – Finlanda. Gazdele sunt favoritele întâlnirii, mai ales că istoria e de partea lor. De patru meciuri directe, Finlanda nu a reuşit nici măcar să găsească poarta lehilor, iar ultima confruntare s-a încheiat cu un drastic 5-0 pentru Polonia. Două dintre partide s-au terminat 0-0. Ambele formaţii profită de ocazie pentru a se pregăti pentru Liga Naţiunilor, unde au câte o victorie şi o înfrângere, dar sunt despărţite de o întreagă divizie. „Nu marchează ambele” are cota 1,77.

Biletul pe goluri din 7 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii