Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 7 septembrie 2020. Triplăm banii doar din goluri

Biletul pe goluri din 7 septembrie 2020. Astăzi, am ales să mizăm pe două partide interţări. Avem parte de un meci de preliminarii pentru Euro U21, între Azerbaidjan şi Franţa, şi altul de Liga Naţiunilor, între Bosnia şi Polonia. Mizăm pe goluri şi ne triplăm investiţia.

Franţa s-a impus 5-0 în tur

Biletul pe goluri din 7 septembrie 2020. Azerbaidjan U21 – Franţa U21 se joacă de la 20:00, în Grupa 2. Francezii sunt pe doi, din cauza înfrângerii suferite în faţa Elveţiei, dar n-ar trebui să aibă probleme în unui Azerbaidjan aflat pe penultima poziţie. În tur, Franţa s-a impus cu 5-0. „Total goluri 3-5” are cota 1,67.

Ambele marchează, pronosticul de jucat

Biletul pe goluri din 7 septembrie 2020. Bosnia şi Herţegovina – Polonia, de la 21:45, contează pentru Grupa 1, Liga A. Gazdele nu au pierdut până acum în 5 meciuri de Liga Naţiunilor, dar au făcut pasul spre elită, iar aici meciurile se complică. Polonia va ataca fără Lewandowski, neconvocat, dar dispune de suficientă forţă ofensivă. „Ambele marchează” are cota 1,85.

Biletul pe goluri din 7 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare