Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 8 aprilie 2021. Trei goluri, suficiente pentru un câştig de peste 300 de lei

Biletul pe goluri din 8 aprilie 2021. Europa League ne poate aduce un câştig de 324 de lei din două dintre sferturile programate în această seară. Roma merge la Amsterdam pentru o confruntare cu un Ajax în mare formă, în timp ce Nicolae Stanciu şi Slavia Praga vor avea o misiune extrem de grea pe terenul lui Arsenal Londra.

Roma, decimată de accidentări

Biletul pe goluri din 8 aprilie 2021. Ajax – AS Roma este un duel între o echipă care n-a pierdut în ultimele 24 de meciuri (21 de victorii şi 3 remize) şi una care a înregistrat două înfrângeri în precedentele 4 partide. Roma e chinuită de accidentări, Smalling, Zaniolo, Mkhitaryan, Kumbulla şi El Shaarawy fiind inndisponibili pentru acest meci. Batavii au prima şansă, iar italienii vor încerca să înscrie şi să păstreze şanse reale la retur. „Peste 1,5 goluri Ajax” are cota 1,80.

Nicolae Stanciu, speranţa cehilor

Biletul pe goluri din 8 aprilie 2021. Arsenal – Slavia Praga poate fi considerat un meci între Goliat şi David. Englezii au una dintre cele mai valoroase echipe rămase în competiţie, dar Slavia a jucat foarte bine în Europa League, obţinând ultimele două calificări în urma unor deplasări în spaţiul britanic. După remize acasă, Slavia a învins cu 2-0 la Leicester şi Glasgow Rangers şi a obţinut un loc în sferturi. Un gol în poarta lui Arsenal ar însemna foarte mult în economia dublei cu Arsenal, iar Nicolae Stanciu a arătat că nu are nevoie de prea multe lovituri libere ca să îşi treacă numele pe tabelă. „Slavia înscrie” are cota 1,80.

Biletul pe goluri din 8 aprilie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii