Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul pe goluri din 8 decembrie 2021. Ultimele meciuri din grupe pe un bilet care rupe

Mai sunt doar 8 meciuri în grupele Ligii Campionilor şi toate se joacă în această seară. E totul sau nimic pentru unele dintre combatante, în timp ce mai multe formaţii vor merge ca în vacanţă, că sunt deja sigure de optimi. Pariem pe jocurile de seară, la o cotă totală de 21,46. Toate pronosticurile sunt pe goluri.

Bayern, aproape perfectă în grupa E

Grupa E îşi cunoaşte deja câştigătoarea. Cu 15 puncte până acum, Bayern e sigură de primul loc. În ultimul meci întâlneşte Barcelona la Munchen, iar catalanii au nevoie de 3 puncte pentru a fi siguri de optimi. Clar, nemţii au echipa mai bună şi nu ar spune nu unui traseu perfect în grupă, la fel ca Liverpool şi Ajax. Barcelona, însă, are cuţiul la gât şi trebuie să producă. Tocmai de aceea, ne aşteptăm la un meci cu multe goluri. Pariem pe GG3+, la cotă 1,60.

Al doilea joc din grupa E le aduce faţă în faţă pe Benfica şi Dinamo Kiev. Mircea Lucescu şi ai lui nu mai au cum să urce de pe ultimul loc, în timp ce gazdele mai au speranţe de Ligă. Trebuie să bată şi Barcelona să nu câştige. Diferenţa dintre catalani şi portughezi e de 2 puncte, dar lusitanii stau mai bine în directe. Şi cum sunt şanse mari ca Barcelona să nu ia 3 puncte, Benfica nu-şi permite paşi greşiţi. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,42.

Atalanta – Villarreal în grupa F

Meciul interesant din grupa F e cel dintre Atalanta şi Villarreal. Italienii trec printr-o formă excelentă şi au nevoie de victorie pentru a trece pe 2. Spaniolii sunt pe 2, dar trebuie să fie atenţi atât în meciul cu Atalanta, cât şi la cealaltă partidă din grupă. Duelul e la îndemâna gazdelor, care, credem noi, vor câştiga un meci cu mai multe goluri. „Peste 1,5 goluri gazde” are cota 1,57.

Manchester United – Young Boys e un duel cu miză doar pentru oaspeţi. United e sigur câştigătoarea grupei şi va menaja mulţi titulari. Elveţienii pot profita, mai ales că un succes îi poate duce pe 3 şi în Europa League, dacă pierde Atalanta. E genul de meci în care se va marca uşor. GG-ul la 1,65 e pomană curată.

Grupa G, cea mai echilibrată

Grupa G e cea mai echilibrată dintre toate: Lille (8 puncte), Salzburg (7), Sevilla (6) şi Wolfsburg (5). Toate cele patru au încă şanse de calificare în optimile Ligii. Lille se deplasează la Wolfsburg, iar Sevilla la Salzburg.

În Wolfsburg – Lille, nemţii sunt favoriţi la casele de pariuri, francezii sunt mai în formă. Lille are nevoie doar de un egal ca să treacă mai departe, ceea ce înseamnă că germanii trebuie să iasă la joc. Ne aşteptăm la cel puţin 3 goluri în acest meci, la cotă 2,12.

Închidem cu Salzburg – Sevilla. Austriecii au un lot bun şi tânăr, dar spaniolii au experienţa de partea lor. O să fie un meci interesant, mai ales că remiza le ajută pe gazde. Mizăm pe GG, la 1,72.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare