Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 8 ianuarie 2021. Câştig de 250 de lei din două meciuri

Biletul pe goluri din 8 ianuarie 2021. Astăzi este o zi relativ săracă în meciuri. Se joacă totuşi în câteva campionate, printre care Portugalia şi Germania. Bayern are meci greu la Monchengladbach, în timp ce Benfica ar trebui să se impună pe teren propriu cu Tondela. Dar în ultimele directe a avut probleme cu acest adversar.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Benfica are probleme cu Tondela

Biletul pe goluri din 8 ianuarie 2021. Benfica – Tondela se joacă în etapa a 13-a din campionatul portughez. Gazdele încheie podiumul, în spatele rivalelor Sporting şi Porto, la egalitate de puncte cu ultima. Tondela e pe 13 şi are mai puţin de jumătate din punctele adversarei. Cele două au avut mereu obiective diferite, dar în ultima perioadă, Tondela i-a pus mereu probleme Benficăi. Pe finalul sezonului predecent, a remizat 0-0 chiar la Lisabona. A fost primul dintre rezultatele slabe care au făcut-o pe Benfica să piardă titlul în faţa lui Porto la 5 puncte, deşi avusese un avans consistent. Mai mult, alte două meciuri anterioare, în 2019, s-au încheiat cu victoria la limită a Benficăi, de fiecare dată dar 1-0. „Sub 3,5 goluri” are cota 1,73.

Derby de Liga Campionilor

Biletul pe goluri din 8 ianuarie 2021. Monchengladbach – Bayern este unul dintre cele două derby-uri ale rundei cu numărul 15, între două formaţii calificate în optimile Ligii Campionilor. Gladbach nu mai are un sezon la fel de consistent ca precedentul, şi asta în special din cauza multelor remize. Gazdele nu au decât 3 înfrângeri, dar cu 6 egaluri şi 5 succese au adunat 21 de puncte. De partea cealaltă, Bayern are 33 de puncte, din 10 victorii, trei remize şi un eşec. Meciurile directe din sezonul precedent au avut rezultate identice, fiecare formaţii câştigând pe teren propriu cu 2-1. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,48.

Biletul pe goluri din 8 ianuarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii