Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul pe goluri din 8 ianuarie. Facem 2.700 de lei profit din meciurile serii

Nu s-au reluat încă toate campionatele, dar oferta e mai mult decât generoasă, aşa că am avut de unde alege. Sperăm că am fost şi inspiraţi cu selecţiile noastre şi că, la finalul zilei, vom avea cu 2.700 de lei mai mulţi bani în conturi. Avem, ca de obicei, şapte meciuri pe bilet, analizate în ordine cronologică, iar cota totală e de 36,71.

Galatasaray, favorită acasă

Galata lui Cicâldău şi Moruţan nu merge deloc. Pe final de decembrie a ieşit şi din Cupă, în campionat e abia pe locul 10 şi nu leagă deloc victoriile. Acum are meci destul de uşor cu Giresunspor, echipa de pe 14. Mai important pentru gazde e că oaspeţii nu se descurcă prea bine afară, unde au pierdut 5 din 9, inclusiv pe ultimele două. Pe de altă parte, Galata a demonstrat că poate să înscrie de mai multe ori şi să nu câştige, deci evităm orice pronostic pe semn. Mizăm pe minimum două goluri ale gazdelor, la cotă 1,88.

Ne mutăm în Franţa, pentru Lens – Rennes, două dintre formaţiile din prima jumătate. Gazdele trec printr-o perioadă foarte slabă, cu o ultimă victorie datând din 5 noiembrie. De atunci, au mai fost 6 etape (3 egaluri şi 3 eşecuri). Nici Rennes nu străluceşte, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 runde. În aceste condiţii, e de aşteptat ca ambele formaţii să fie mai atente să nu piardă decât să atace. De obicei, directele sunt echilibrate şi sărace în goluri. Din 2010, nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri într-un meci de campionat. „Sub 3,5 goluri” e cotat la 1,40.

Dacă în Franţa nu mizăm pe prea multe reuşite, aşteptăm goluri din Bundesliga. Frankfurt primeşte vizita lui Dortmund, într-un duel de cupe europene. E genul de partidă pe care scrie mare GG şi noi pariem pe chestia asta (1,53).

Granzii Spaniei, partide complicate

Barcelona joacă la Granada, pe care n-a mai învins-o în 90 de minute de 3 partide (ba, chiar, a pierdut o dată). La ultima victorie catalană, golurile erau semnate de Griezmann şi Messi, ambii cu duble, pentru un 4-0 în deplasare. Lotul de acum, nu se ridică la valoarea celor doi şi, mai mult, catalanii au mari probleme de efectiv din cauza accidentărilor şi a covidului. Granada nu e cea mai bună din La Liga, dar e o echipă serioasă şi muncitoare. Trece şi printr-o formă bună, cu şase etape consecutive fără înfrângere. Meciul se anunţă echilibrat şi noi pariem pe GG (cotă 1,75).

Liderul Real Madrid are şi el o misiune complicată cu Valencia. Realul a dezamăgit în ultimul timp, egal pe teren propriu în compania lui Cadiz (0-0) şi înfrângere la Getafe (0-1) în ultimele 3 runde. Oricum, nu prea se omoară cu firea să facă spectacol. Iar pe Bernabeu vine Valencia, un soi de victimă de serviciu. „Liliecii” pierd constant la Madrid, iar de trei meciuri nici nu marchează. Avem, aşadar nişte gazde care nu atacă la potenţial maxim şi nişte oaspeţi care nu înscriu de obicei. „Sub 3,5 goluri”, la cota 1,62, pare alegerea inspirată.

Porto continuă să domine în Portugalia

Tot în Peninsula Iberică, avem şi etapa a 17-a din Portugalia. Porto joacă la Estoril şi e imposibil să nu câştige din nou, mai ales că are şansa de a se distanţa, în sfârşit, de Sporting la 3 puncte. „Dragonii” sunt singurii care au rămas neînvinşi, iar diseară mizăm pe minimum 3 goluri ale lor (cotă 1,75).

Închidem cu Boavista – Tondela, o confruntare între două echipe despărţite de un singur punct şi 3 locuri în clasament. Niciuna nu tremură din cauza retrogradării, dar nici departe nu sunt, cu locul de baraj la 4, respectiv 3, puncte mai jos. Defensive slabe, ofensive aşa şi aşa, plus trei remize în ultimele 4 directe ne fac să credem că vom avea parte de un nou joc echilibrat. Mizăm pe GG, un rezultat normal între cele două, la cotă 1,85.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare