Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 8 iunie 2020. 5 goluri aduc o cotă de 6,41

Biletul pe goluri din 8 iunie 2020. Pentru astăzi v-am pregătit un bilet curajos pe goluri. Ne uităm la două partide, una din Grecia – Lamia contra Panetolikos, de la 20:00 – şi cealaltă din Israel – Beitar Ierusalim vs. Maccabi Tel Aviv, de la 20:45. Anticipăm goluri în ambele, la o cotă totală de 6,41.

Panetolikos are nevoie disperată de puncte

Biletul pe goluri din 8 iunie 2020. Lamia – Panetolikos, de la 20:00, se joacă în play-out-ul Greciei. Gazdele sunt pe 4 (din 8), la 10 puncte de locul de baraj pentru retrogradare. Va fi prima partidă după pandemie, dar Lamia nu a performat nici la începutul anului. Între 12 ianuarie şi 1 martie, a jucat 12 meciuri, remizând de 7 ori şi pierzând restul de 5. Panetolikos e într-o situaţie delicată, pe loc de baraj la retrogradare. În tot sezonul, oaspeţii de azi nu au câştigat niciodată în deplasările din campionat, dar acum au nevoie disperată de puncte, dacă vor să o depăşească pe Xanthi. Alegem un pronostic riscant, care credem că are şanse să iasă: „Peste 1,5 goluri oaspeţi”, la cotă 3,30.

Derby-ul Israelului se anunţă spectaculos

Biletul pe goluri din 8 iunie 2020. Beitar Ierusalim – Maccabi Tel Aviv, derby-ul Israelului, începe la 20:45. Gazdele sunt pe 3, două locuri mai jos decât adversarul. Beitar a făcut un singur punct în primele după etape de la revenire, pierzând din avansul faţă de urmăritoare, aşa că are nevoie urgentă de puncte, dacă nu vrea să piardă locul de cupe europene. Maccabi este echipa neînvinsă, în 28 de etape având 21 de victorii şi 7 egaluri. Avansul de 11 puncte faţă de locul 2 este suficient de mare pentru a oferi linişte, dar într-un derby nu se vor menaja. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,94.

Biletul pe goluri din 8 iunie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii