Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020. Trei meciuri pentru 350 de lei

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020. Ne pregătim de încă o seară cu supermeciuri. În Anglia, Arsenal şi Aston Villa se luptă de pe picior de egalitate, în Italia, AC Milan vrea să îşi menţină poziţia de lider, în timp ce, în Spania, Real Madrid aspiră la ea. Trei meciuri interesante care ne pot aduce un profit de 250 de lei.

Duel echilibrat

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020. Arsenal – Aston Villa, de la 21:45, aduce faţă în faţă două echipe la egalitate de puncte, 12. Fiecare a reuşit câte 4 victorii, dar Villa a avut programul mai uşor, doar Liverpool fiind adversar de top. De partea cealaltă, tunarii au jucat deja cu Liverpool, Leicester şi cele două echipe din Manchester. Gazdele sunt favorite, dar aşteptăm o prestaţie bună şi din partea oaspeţilor. „Ambele marchează” are cota 1,60.

Mizăm pe două goluri ale favoritei

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020. De la 22:00, începe AC Milan – Verona în etapa 7 din Serie A. Gazdele conduc, neînvinse, clasamentul. Cinci victorii şi o remiză au cei de la Milan, care au reuşit să marcheze de cel puţin două ori în toate meciurile din acest sezon, mai puţin ultimul duel de Europa League, 0-3 cu Lille. Verona e pe un neaşteptat loc 7, cu 3 succese, două egaluri şi un eşec, dar rezultatele bune au venit numai pe teren propriu. În deplasare, are un singur punct din 2 meciuri. De altfel ultima victorie „afară” datează din 5 ianuarie, 2-0 la SPAL. „Peste 1,5 goluri AC Milan” are cota 1,44.

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020. Valencia – Real Madrid se joacă de la 22:00. Gazdele nu stau deloc bine, doar locul 15, doar două victorii în 8 etape, un singur punct în ultimele patru şi şase partide în care au încasat minimum două goluri, şi acum primesc vizita Realului, campioana en-titre. Oaspeţii sunt la un punct de primul loc şi au un moral excelent. Au câştigat în El Clasico, au trecut de Inter în Liga Campionilor, totul merge perfect. „Peste 1,5 goluri Real Madrid” are cota 1,44.

Biletul pe goluri din 8 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii