Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 9 noiembrie. Un combo de cotă 2,75 ne poate aduce profit

Biletul pe goluri din 9 noiembrie. Un combo de cotă 2,75 ne poate aduce profit. Acesta are în componență ultimele două meciuri al etapei cu numărul 11, FC Eindhoven – FC Dordrecht 90 și FC Utrecht II – Roda JC Kerkrade.

Biletul pe goluri din 9 noiembrie

Biletul pe goluri din 9 noiembrie 2020 este compus dintr-un combo cu ultimele două meciuri ale etapei cu numărul 11 din Eerste Divisie. De la ora 19:45, FC Eindhoven o întâlnește pe teren propriu pe FC Dordrecht. Oaspeții au a doua cea mai slabă apărare din campionat și au primit deja 28 de goluri în cele 10 partide disputate. Gazdele stau ceva mai bine și mă aștept ca ele nu doar să câștige, ci și să marcheze mult.

Biletul pe goluri din 9 noiembrie

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Utrecht II și Roda Kerkrade. Cele două echipe se află destul de aproape în clasament. Gazdele au 13 puncte și sunt pe 10, în timp ce oaspeții au 9 puncte și sunt pe 14, însă cu un meci mai puțin jucat. În ultimele cinci dueluri directe am avut de fiecare dată GG, ceea ce mă aștept să se întâmple și acum.

Biletul pe goluri din 8 noiembrie. Un combo de cotă 2,75 ne poate aduce profit

Biletul pe goluri din 9 noiembrie. Un combo de cotă 2,75 ne poate aduce profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii