Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 9 decembrie 2020. Profit de 250 de lei din Championship

Biletul pe goluri din 9 decembrie 2020. Alternativa la meciurile de Liga Campionilor din această seară, în materie de pariuri, este liga secundă din Anglia. Vă propunem un bilet pe goluri din Championship, cu două partide care ne pot aduce 250 de lei profit. Ambele încep la 21:45.

Seria neagră a lui Nottingham nu poate continua la infinit

Biletul pe goluri din 9 decembrie 2020. Norwich – Nottingham este o partidă în care gazdele sunt favoritele tuturor caselor de pariuri. Locul 2 în campionat cu 31 de puncte, la egalitate cu liderul Bournemouth, dar un meci mai puţin, Norwich primeşte vizita lui Nottingham, o formaţie aflată în zona retrogradării. Doar 13 puncte au oaspeţii, care nu au înscris în precedentele 5 etape, dar şi în ultimele 4 deplasări. Seria neagră nu poate continua la infinit, mai ales că pe terenul lui Norwich a evoluat destul de bine, remizând în cele mai recente două vizite. „Ambele marchează” are cota 1,73.

Cine înscrie de 3 ori de data asta?

Biletul pe goluri din 9 decembrie 2020. Brentford – Derby nu e un derby, ci un meci între formaţiile de pe locurile 7 şi 23. Dacă nu exista depunctarea lui Sheffield Wednesday, Derby County era ultima în Championship. Oricum are cel mai slab atac, doar 8 reuşite, şi una dintre cele mai slabe defensive, 22 de goluri încasate. În ultimele două sezoane, cele două s-au întâlnit de 4 ori şi de fiecare dată cel puţin una dintre ele a înscris de 3 ori. A fost, pe rând, 3-1 pentru Derby (acasă), 3-3 (la Brentford), 3-0 (acasă) şi 3-1 (afară) pentru Brentford. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,07.

Biletul pe goluri din 9 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii