Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul pe goluri din 9 ianuarie 2022. Câştig potential de 2.000 de lei din meciurile serii

V-am pregătit un nou bilet 100% latin, cu cinci meciuri din patru campionate. Jucăm în Franţa, Italia, Spania şi Portugalia un bilet pe goluri în care avem de la derby-ul Lyon – PSG până la un meci de retrogradare în Primeira lusitană. Mizăm numai pe reuşite, pentru că mai toate meciurile sunt echilibrate şi se pot încheia cu victoria oricăreia dintre echipe.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lyon – PSG, derby de Ligue 1

Primul meci de pe biletul zilei pe goluri e cel dintre Lyon şi PSG. Ligue 1 e cel mai afectat campionat de Cupa Africii, în jur de 70 de fotbalişti fiind indisponibili pentru cluburile lor. Şase lipsesc numai de la Lyon şi PSG, plus mulţi alţii accidentaţi sau covidaţi. E un meci fără 19 jucători în total, din ambele tabere, inclusiv Messi. Aşadar, valorile se nivelează şi avem toate şansele să vedem un meci interesant. Mizăm pe GG3+, la cotă 1,65.

Bella Italia

Seria A propune şi ea două meciuri în această seară. Inter – Lazio şi Verona – Salernitana şi-au făcut loc pe biletul nostru de goluri. Condiţiile sunt similare celor din Franţa, adică mulţi africani şi mulţi bolnavi de Covid. La Inter ne aşteptăm la spectacol. Milanezii revin pe primul loc în cazul unei victorii, pe care ar trebui să o obţină, pentru că sunt în superformă. Lazio marchează mult, dar nu stă la fel de bine în defensivă. Tot GG3+ am luat şi la acest meci (cotă 2,09).

În al doilea meci, Verona primeşte vizita celei mai slabe echipe din campionat. De la gazde lipsesc 11 jucători, lucru care ar putea să îi ajute pe oaspeţi să obţină ceva din acest meci. Nici la Salernitana nu e lapte şi miere în lot, cu şapte jucători în recuperare după accidentări. Câţi vor fi gata de joc diseară rămâne de văzut. Oricum, e un meci în care anticipăm goluri, 3+ mai exact, la cotă 1,63.

Peninsula Iberică aduce partide echilibrate

Villarreal – Atletico Madrid promite spectacol. Pe de-a parte, „submarinul galben” e o formaţie ofensivă căreia îi place să atace şi să marcheze. De partea cealaltă, Simeone are una dintre cele mai reactive echipe din lume. Atletico e o forţă şi când joacă prost şi în ultimul timp a cam făcut-o. Mizăm pe GG (cotă 1,80).

Şi ne mutăm în Portugalia pentru Belenenses – Arouca, un duel din zona roşie a campionatului portughez. Gazdele au doar 8 puncte, dar 5 le-au făcut acasă. Oaspeţii au 14, dar nu ştiu ce e aceea o victorie în deplasare. În aceste condiţii, disputa ar trebui să fie echilibrată şi nu ne-ar mira o remiză. Însă una cu goluri, iar GG-ul e cotat la 1,86.

Bilete câștigătoare