Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 9 mai 2021. Banii vin din centrul Europei

Biletul pe goluri din 9 mai 2021. Finalul de sezon se apropie. Echipele îşi fac toate calculele pentru punctele de care mai au nevoie pentru îndeplinirea obiectivului. În Croaţia, Dinamo Zagreb poate lua campionatul cu 3 etape înainte de sfârşit, iar, în Cehia, Sparta lui Niţă n-are voie să facă vreun pas greşit, dacă vrea în preliminariile Ligii Campionilor.

Dinamo devine campioană cu o victorie

Biletul pe goluri din 9 mai 2021. Rijeka – Dinamo Zagreb, de la 20:00, în etapa 33 din Croaţia, este meciul care le poate aduce oaspeţilor titlul de campioană. Dinamo are 7 puncte peste locul 2, Osijek, dar şi un meci mai puţin. În cazul unei victorii, se distanţează la 10 puncte, cu 3 etape rămase. Totuşi, nu îi va fi uşor la Rijeka, unde nu a câştigat de 3 vizite. Gazdele de azi au marcat de două ori în trei din ultimele 4 directe cu Dinamo Zagreb. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Niţă nu ia gol în Cehia

Biletul pe goluri din 9 mai 2021. Sparta Praga – Banik Ostrava începe la 20:30, în etapa 31 din Cehia. Campionatul a fost deja câştigat de Slavia, dar lupta pentru locul secund, ultimul care duce în Liga Campionilor, este strânsă între Jablonek şi Sparta. Echipa lui Florin Niţă e pe locul al treilea, la 6 puncte sub Jablonec, dar şi cu două meciuri mai puţin jucate. Dacă le câştigă pe amândouă, o egalează pe Jablonec, dar stă mai prost în directe. Sparta ar trebui să se impună uşor cu Ostrava. A făcut-o în ultimele 7 meciuri directe de pe teren propriu, iar Banik nu a înscris în 4 din precedentele 5. „Nu marchează ambele” are cota 1,95.

Biletul pe goluri din 9 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii