Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din Europa League. Cota 4.78 din 3 meciuri!

Sursa foto: Serpents of Madonnina

Biletul pe goluri din Europa League. Cota 4.78 din 3 meciuri! Ne așteptăm să vedem câteva dueluri foarte interesante în această seară. Cel mai important duel al serii pentru români este cel dintre CFR Cluj și Rennes.

Biletul pe goluri din Europa League

Nu are cum să lipsească de pe biletele de joi duelul dintre CFR Cluj și Rennes. Ardelenii sunt încrezători înaintea acestui duel, mai ales că în urmă cu două săptămâni reușeau să se impună cu 1-0 la limită în Franța, după un duel în care fotbalul nu prea a existat. Acum însă, Rennes este obligată să ia puncte dacă vrea să meargă mai departe, iar CFR Cluj să bată dacă vrea să își asigure calificarea în primăvara europeană. Așadar, ne așteptăm la un meci deschis, cu multe ocazii de poartă, așa că cel mai indicat pronostic pentru acest duel este pe goluri de ambele părți.

Cota supremă la Lazio – Celtic

Continuăm biletul cu goluri din Europa League cu celălalt meci din grupa celor de la CFR Cluj, Lazio – Celtic. Italienii își joacă ultima șansă la calificare, în timp ce Celtic poate închide calculele încă din această rundă. Din acest motiv, golurile nu au cum să lipsească, mai ales că ambele formații au jucători foarte valoroși în atac.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare