Urmareste-ne

Archive

Ultimele optimi de Liga Campionilor se transformă în profit!

Dusah Vlahovic, noul star al celor de la Juventus

Biletul pe Liga Campionilor din această săptămână conține 4 partide, iar noi vom alege cele mai bune pronosticuri pentru acestea. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Meciuri tari au loc marți

Deschidem biletul cu partida dintre Ajax și Benfica. După 2-2 în Portugalia, „lăncierii” sunt mari favoriți. Problemele din ultima perioadă de la Benfica se pot reflecta și în jocul echipei. Pronosticul nostru este că Ajax se va impune în timp regulamentar.

Al doilea eveniment pe care vom paria este confruntarea dintre Manchester United și Atletico Madrid. După ce partida tur s-a încheiat 1-1, cu Manchester United căutând egalarea mai bine de o repriză, Atletico pare să fie într-o formă mai bună, madrilenii câștigând 3 meciuri importante în campionat, în timp ce United are o singură victorie de la meciul tur. Totuși, noi vă propunem pariul „Pauză sau final X”, deoarece partida este una cu o miză enormă, iar prudența va prima.

Juventus și Chelsea au prima șansă

Continuăm seria meciurilor de clasă cu partida dintre Juventus și Villarreal. După 1-1 pe Estadio de la Ceramica, cei de la Juventus sunt favoriți la calificarea mai departe. Spaniolii au o echipă solidă, dar nu la fel de constantă ca în sezonul precedent. Vom merge pe mâna italienilor, care au un lot mult superior valoric față de al celor de la Villarreal.

Ultimul duel pe care vom paria este și ultima partidă din cadrul șaisprezecimilor din Champions League din această săptămână. Chelsea vine Stade Pierre-Mauroy din Lille cu un avantaj de 2 goluri după victoria obținută pe Stamford Bridge, scor 2-0. Pentru acest meci vă propunem pronosticul „X2”, pentru cota 1.24, destul de mică, dar care arată șansele mari de realizare a acesteia.

 

Biletul pe Liga Campionilor (15-16.03.2022)

Biletul pe Liga Campionilor (15-16.03.2022)

 

Agenții autorizate