Urmareste-ne

Biletul zilei

Cel mai bogat campionat din lume te ajută să câştigi 1500 de lei

Chelsea țintește victoria cu Brighton
Chelsea, o forță în Premier League, dar și în Liga Campionilor

Sâmbătă, Premier League îşi  începe etapa 28, rundă care aduce față în față multe echipe de top din campionatul Angliei. Noi vă propunem un bilet excelent, cu 5 evenimente și un câștig de 1500 de lei!

Liverpool și Chelsea au nevoie de o victorie

Deschidem biletul cu partida dintre Liverpool și West Ham, una dintre cele mai interesante ale etapei, care aduce față în față două dintre formațiile campionatului care oferă fotbal de mare calitate. Totuși, Liverpool este mare favorită, chiar dacă West Ham a câștigat partida din tur, scor 3-2. Adăugăm pe bilet pronosticul „1” (cotă 1,32).

Un alt meci care aduce o formație de Champions League pe teren este partida dintre Burnley și Chelsea. Burnley are același număr de puncte câștigate în ultimele 5 meciuri, 8 la număr, la fel ca rivala de azi. Echipa lui Thomas Tuchel are nevoie de o victorie, pentru a păstra o distanță confortabilă față de Manchester United, carepândeşte la numai 3 puncte în urmă. Victoria lui Chelsea are cotă 1,50.

Alte partide echilibrate au loc sâmbătă

Continuăm biletul cu alte partide care se anunță de mare calitate. Aston Villa și Southampton se luptă pentru cele 3 puncte, după ce „sfinții” au câștigat duelul din tur. Villa a fost învinsă surprinzător de Watford și Newcastle, apoi a obținut o victorie importantă contra celor de la Brighton. În schimb, oaspeții sunt neînvinși de 5 etape în campionat, perioadă în care au luat puncte cu echipe precum granzii din Manchester, City și United. Chiar dacă Southampton pare să fie cu prima șansă, adăugăm pronosticul „1X” (cotă 1,42) pe bilet, deoarece Villa are capacitatea de a reveni și a obține un rezultat favorabil.

Leicester primește vizita celor de la Leeds în după-amiaza de sâmbătă, o partidă în care „vulpile” au șansa să câștige cele 3 puncte. Leeds traversează o perioadă grea, iar cei de la Leicester ar trebui să profite de șansa pe care o au. Cota de 1,82 pentru victoria gazdelor este excelentă.

Închidem biletul cu partida dintre Newcastle și Brighton, un alt meci care se anunță foarte echilibrat. Newcastle este într-o formă foarte bună, având 7 partide fără eșec în campionat, rezultate care au propulsat-o până pe locul 14. Brighton stă la adăpostul rezultatelor bune din prima parte a sezonului, mai ales că jocul nu mai are aceeași calitate, iar punctele sunt câștigate din ce în ce mai greu. Noi mizăm pe un rezultat bun din partea gazdelor, așa că pariem „1x”, la cotă 1,50.

Biletul pe Premier League (5.03.2022)

Biletul pe Premier League (5.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate