Urmareste-ne

Archive

Biletul pe tenis (07.03.2022). Banii vin din Chile

Challengerul de la Santiago, Chile

Biletul pe tenis de luni vine de la Challengerul masculin de la Santiago, Chile. Competiția pe zgură aduce pe teren mulți jucători din America de Sud, extrem de talentați și dornici de afirmare. Noi am ales două partide pentru un câștig de aproape 380 de lei. 

Dellien – favorit

Deschidem biletul cu partida dintre Hugo Dellien, nr. 103 ATP, și Pedro Cachin, nr. 224 ATP. Cei doi tenismeni se luptă pentru un loc în optimile de finală ale competiției. Bolivianul Dellien, favoritul numărul 3 al întrecerii, este în dezavantaj împotriva argentinianului Cachin, care conduce la scorul partidelor directe. Cachin s-a impus la turneul de la Rosario, în 2012, și la Cordoba, în 2020, în timp ce Dellien a câștigat la Lima, în 2015. Chiar dacă Cachin are o formă mai bună față de Dellien, noi vom miza pe victoria bolivianului, pentru că acesta are o experiență mai vastă la nivel înalt față de adversarul său din această după-amiază.

Încă un meci cu o cotă bombă

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este tot o partidă în care doi tenismeni, Matheus Pucinelli, nr. 241 ATP, și Genaro Alberto Olivieri, nr. 282 ATP, se duelează pentru un loc în optimi. Chiar dacă bookmakerii nu îi acordă prima șansă, Olivieri este favorit, acesta are o formă bună. În plus, un alt avantaj pentru argentinian este și faptul că l-a învins de 2 ori pe Pucinelli anul trecut, la turneele de la Brasilia și Florianopolis. Noi vom paria pe victoria lui Olivieri, cota de 2.45 fiind excelentă pentru noi.

Biletul pe tenis (07.03.2022)

Biletul pe tenis (07.03.2022)

 

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate