Urmareste-ne

Archive

Biletul pe tenis (23.03.2022). Facem bani la Miami

Biletul pe tenis de miercuri vine cu 2 partide din cadrul competițiilor de la Miami, mai exact o partidă la masculin și una la feminim, la finalul cărora vom obține un câștig de peste 400 de lei. 

Al cincilea meci direct între Musetti și Popyrin

Deschidem biletul cu partida dintre Lorenzo Musetti, nr. 76 ATP, și Alexei Popyrin, nr. 92 ATP, cei doi tenismeni urmând să se dueleze pentru a cincea oară. Performanțele amândurora din ultimul an lasă de dorit, mai ales că ei fac parte din generația nouă a tenisului mondial la băieți, iar evoluțiile lor se așteptau a fi din ce în ce mai bune. Italianul Musetti a fost eliminat în fazele incipiente ale turneelor la care a participat până acum de când a început anul, doar la Rotterdam a ajuns în sferturi, acolo unde a fost eliminat de Lehecka, scor 1-2 la seturi. Performanțele lui Popyrin sunt și mai slabe. Australianul are doar 3 victorii în acest an, iar jocul lui nu arată deloc bine. Noi vom paria pe victoria lui Musetti, care este favorit la calificarea în faza următoare a turneului.

Miza pe Irina Begu

Celălalt eveniment vine din cadrul turneului fetelor, acolo unde vom paria pe duelul dintre Hailey Baptiste, nr. 122 WTA, și Irina Begu, nr. 70 WTA. Baptiste a fost eliminată în primul tur la Indian Wells de Tomljanovic, la fel ca Irina Begu, care a fost eliminată în primul tur la ultimele 3 turnee la care a participat, Dubai, Doha și Indian Wells. Românca noastră are nevoie de un succes pentru a nu suferi o cădere prematură în clasament, așa că vom paria pe victoria ei.

 

Biletul pe tenis (23.03.2022)

Biletul pe tenis (23.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate