Urmareste-ne

Archive

Biletul pe tenis (26.03.2022). Dăm un tun financiar la Miami!

Taylor Fritz, câștigătorul Mastersului de la Indian Wells

Biletul pe tenis de sâmbătă vine de la Mastersul de la Miami, care aduce, pe zi ce trece, jucătorii de top ai circuitului ATP. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Fritz este favorit contra lui Kukushkin

Deschidem biletul cu partida dintre Taylor Fritz, nr. 13 ATP, și Mikhail Kukushkin, nr. 159 ATP, unul dintre meciurile cu un favorit cert din a doua fază a turneului american, anume Taylor. Jucătorul kazah a trecut în prima fază a turneului de mult mai bine cotatul tenismen olandez Van De Zandschulp, pe care l-a învins în 2 seturi, scor 6-4, 6-4. În cealaltă parte, Taylor Fritz vine după triumful de la Indian Wells, un turneu greu, în finala căruia l-a învins și pe marele Rafa Nadal, în minimum de seturi. Chiar dacă Kukushkin a dat dovadă de poftă de joc și multă tărie de-a lungul timpului, Fritz este mare favorit la calificarea în al treilea tur, așa că vom paria pe victoria lui Fritz în cel mult 2 seturi, pariu care ne oferă cota 1.63.

Duel de top între Kecmanovic și Auger-Aliassime

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru este tot o partidă de la Miami, cea dintre Miomir Kecmanovic, nr. 48 ATP, și Felix Auger-Aliassime, nr. 9 ATP. Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de 3 ori în trecut, iar sârbul domină, având 2 victorii, iar Auger-Aliassime doar una. La Indian Wells Kecmanovic s-a oprit în faza sferturilor, acolo unde a fost înfrânt chiar de câștigător, de Taylor Fritz, scor 1-2, în timp ce Auger-Aliassime a fost învins încă din a doua fază de Van De Zandschulp, scor 2-1. Chiar dacă evoluțiile canadianului din ultima perioadă lasă de dorit, el tot este mare favorit, așa că pariem pe victoria lui.

Biletul pe tenis (26.03.2022)

Biletul pe tenis (26.03.2022)

 

Agenții autorizate