Urmareste-ne

Archive

Biletul cu tenis (29.01.2022). Terminăm Australian Open pe plus

Medvedev

Biletul pe tenis din 29 Ianuarie 2022 conține un singur meci, cu o cotă bombă. Vom paria pe partida acestui final de săptămână, dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, în cadrul finalei turneului de la Antipozi.

Rafa Nadal poate ajunge la 21 de titluri de Grand Slam

Miza este uriașă pentru un jucător de vârsta lui Nadal, care se află în fața unei performațe uluitoare, acesta poate deveni tenismenul cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie, bineînțeles, dacă va trece de rusul Medvedev. De-a lungul turneului, numărul 5 ATP a trecut de jucători de renume, precum Berrettini, Shapovalov sau Khachanov, demonstrând o formă fizică excelentă, pe baza unei forțe de joc foarte bune.

Medvedev – favorit doar pe hârtie

Daniil Medvedev este cotat cu prima șansă de casele de pariuri, dar experiența mult mai mare la nivel înalt a lui Nadal își poate spune cuvântul. Rusul a dat dovadă de câteva momente de slăbiciune de-a lungul competiției, un moment crucial fiind în faza sferturilor de finală, atunci când a salvat o minge de meci în partida cu canadianul Auger-Aliassime, la scorul de 2-1 la seturi, și 5-4 la game-uri. Precum Nadal, Medvedev a avut niște partide grele, cu jucători precum Tsitsipas, Kyrgios sau Cressy, însă a trecut cu bine de aceste obstacole.

Ne vom aștepta la o partidă extrem de spectaculoasă. Cei doi jucători au cedat 4, respectiv 5 seturi de fiecare în cele 6 partide de până acum, ambii dând dovadă de o putere magnifică de revenire, chiar dacă momentele erau foarte grele de depășit.

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate