Urmareste-ne

Archive

Biletul pe tenis (4.03.2022). Avem biletul necesar pentru pasionații de tenis

Sorana Cirstea atacă semifinalele la turneul WTA de la Lyon

Biletul pe tenis de vineri vine cu partide de la turneele de la Lyon, Franța, și challenger-ul masculin de la Gran Canaria, Spania. 

 Sorana Cîrstea poate ajunge în semifinale la Lyon

Deschidem biletul cu partida dintre Anna Bondar, nr. 79 ATP, și Sorana Cîrstea, nr. 30 WTA. Jucătoarea din Ungaria a ajuns în faza sferturilor după ce s-a impus în fața japonezei Miyazaki, în 3 seturi și după ce britanica Boulter s-a retras după un set în partida din șaisprezecimi. Jucătoarea noastră a ajuns în sferturi fără să cedeze vreun set. Sorana a trecut în primul tur de jucătoarea din Georgia, Bolkvadze, ca mai apoi să se impună și în turul 2 în fața elvețiencei Voegele. Singura întâlnire directă dintre cele două jucătoarea a avut loc în 2019, la Budapesta, Sorana impunându-se în 3 seturi. Noi vom paria ca Sorana să câștige meciul la o diferență de minimum 5 game-uri, un pariu îndrăzneț, dar realizabil, deoarece Sorana a demonstrat de-a lungul acestui sezon că poate obține rezultate excelente.

 

 

Gran Canaria își alege semifinaliștii

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Raul Brancaccio, nr. 288 ATP, și Gianluca Mager, nr. 104 ATP și favoritul numărul 2 al turneului Spaniol pe zgură. Un duel 100% italian, cu un favorit clar, anume Mager. Chiar dacă Mager a cedat un set în partida din turul anterior împotriva lui Barranco, victoria împotriva conaționalului Brancaccio ar trebui obținută fără mari probleme. Adăugăm pronosticul „2” pe bilet.

 

Biletul pe tenis (4.03.2022)

Biletul pe tenis (4.03.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate