Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul pe trei zile: atacăm jackpot-ul de 100.000 de lei!

Cu doar 30 de lei, încercăm să profităm de oferta generoasă a cupelor europene!

În sfârșit, după o serie interminabilă de tururi preliminare, în cupele europene s-a cernit bobul de neghină. De astăzi încep meciurile adevărate din Champions League! În plus, și Europa League, și nou înființata Conference League întregesc o ofertă de pariere bogată la mijlocul acestei săptămâni, visul oricărui jucător pasionat.

Până vom posta recomandările marca BETMAG.RO, pe fiecare zi în parte, experții noștri au analizat meciurile din toate cele trei competiții. Am ales pe sprânceană, pronosticurile cele mai tentante și am alcătuit un bilet spectaculos, pe care îl putem denumi biletul de 100.000 de lei, conform sumei potențiale de câștig, un profit fabulos, dacă ținem cont că biletul a fost plasat la Superbet cu doar 30 de lei!

Jucăm din timp, profităm de cote mai mari!

Sperăm ca aceste recomandări să vă fie de folos, mai cu seamă că, avantajul unui astfel de bilet este că beneficiază de niște cote ceva mai mari, daca este plasat mai devreme, cotele scăzând foarte mult cu cât ne apropiem de meciuri. Evident că, tichetele plasate cât mai aproape de ora de începere a evenimentelor alese au avantajul că tu, ca jucător, poți beneficia de niște informații utile, de ultimă oră. Pe de altă parte, mai ales în Liga Campionilor, favoritele își iau rolul în serios de la primele partide și demarează ca din pușcă, astfel că schimbările survenite nu au o prea mare influență. Am alternat pe bilet cote mari, dar destul de probabile, cum ar fi Bayern și Manchester City marchează în ambele reprize, am mers pe mâna unor soliști de control, și am bifat câteva meciuri cu formații care marchează regulat goluri.

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Codul biletului, pe care îl aveți mai jos, este dovada că noi, experții BETMAG, nu ne jucăm de-a pariurile și chiar jucăm ceea ce recomandăm!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate