Urmareste-ne

Archive

Biletul săptămânii. A pariat o sumă mare pe două meciuri şi a obţinut un câştig fabulos.

Un parior din România a dat loviura la pariuri, la Superbet, cu un bilet pus online. Tichetul a fost compus din două meciuri, unul din preliminariile EURO 2020 şi super amicalul Argentina – Uruguay. La ambele a ales acelaşi tip de pariu.

Biletele câştigătoare. 2 evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Inspiratul parior a avut o încredere oarbă pe ceea ce a jucat, dacă luăm în considerare ce a pariat şi ce sumă a riscat. A pus 3.000 de lei pe acelaşi tip pariu la două meciuri, „echipa gazdă înscrie minimum două goluri în repriza secundă. Primul a fost Grecia – Finlanda, unde totul s-a întâmplat exact aşa cum era nevoie. La pauză finlandezi au condus cu 1-0, ca după, în următoarele 45 de minute, grecii să marcheze de două ori şi să întoarcă rezultatul. La cealaltă partidă, Argentina – Uruguay, emoţiile au fost foarte mari. Oaspeţii au condus după primele 45 de minute cu 1-0, Aguero a egalat pentru argentiniei în minutul 63, cinci minute mai târziu Suarez a readus Uruguayul în avantaj, ca Leo Messi să înscrie golul egalizator şi câştigător pentru parior abia în minutul 90+2.

Peste 69.000 RON câştig la pariuri

Inspiratul parior a mizat pe acest tichet cu 2 evenimente 3.000 de lei, cota totală a fost de 23.05, iar câştigul a fost unul pe măsură. Superbet i-a plătit peste 69.000 de ron, aşa cum se vede din imaginea de mai sus.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare