Urmareste-ne

Archive

OCAZIE UNICĂ! Acum poți câștiga rapid 100 de milioane. NU-ȚI RATA ȘANSA!

Biletul săptămânii de COTĂ 100. O nouă săptămână, o nouă şansă să dăm lovitura. Încep grupele cupelor europene, iar în week-end se joacă în toate campionatele interne. Pe scurt, o multitudine de opţiuni. Sperăm c-am ales bine!

Goluri multe în Europa League

Biletul săptămânii de COTĂ 100. Leicester – Zorya, joi, 22 octombrie, 22:00, Europa League. Englezii vin în primul meci de Europa după două partide în care nu au reuşit să marcheze. Nu se întâmplă prea des ca „vulpile” să prelungească perioadele de secetă. Zorya e prilejul perfect pentru a reface moralul, mai ales că ucrainenii nu au rezultate extraordinare nici în campionat. Doar o victorie în 6 etape, plus 3 remize. „Peste 2,5 goluri Leicester” are cota 2,43.

Biletul săptămânii de COTĂ 100. Celtic – AC Milan, joi, 22 octombrie, 22:00, Europa League. Scoţienii tocmai ce au suferit prima înfrângere a sezonului în derby-ul cu Rangers şi au căzut pe locul secund în campionat. De partea cealaltă, Milanul, locul 1 în Serie A, are un start perfect de campionat cu maximum de puncte după primele patru etape. Pe teren propriu, Celtic e o formaţie redutabilă care a marcat în fiecare partidă din octombrie 2019 încoace, mai puţin în ultima etapă. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,38.

Goluri şi mai multe în campionatele interne

Biletul săptămânii de COTĂ 100. Kortrijk – Anderlecht, vineri, 23 octombrie, 21:45. În etapa a 10-a, două vecine de clasament se înfruntă în căutarea celor 3 puncte. Ambele au câte 14 puncte, cu 5 mai puţin decât liderul. Trei din ultimele 5 directe au avut peste 4 goluri pe tabelă, iar oaspeţii de azi s-au impus în 3 ocazii. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,00.

Biletul săptămânii de COTĂ 100. Manchester United – Chelsea, sâmbătă, 24 octombrie, 19:30, Anglia. În ultima perioadă, Premier League a furnizat multe meciuri cu rezultate nebune: 2-7 City – Leicester, 7-2 Villa – Liverpool, 6-1 Tottenham – Man United şi multe remize 3-3. De altfel, United cu 5,3 şi Chelsea cu 4,4 sunt formaţiile aflate pe locurile 1 şi 3 în clasamentul după media de goluri pe meci. „Peste 3,5 goluri” are cota 2,55.

Biletul săptămânii de COTĂ 100. PSG – Dijon, duminică, 25 octombrie, 22:00, Franţa. Cea mai valoroasă formaţie din Hexagon, PSG, joacă împotriva ultimei clasate Dijon. Să curgă golurile! La ultimul meci acasă, Neymar şi compania au bătut cu 6-1 pe Angers. În deplasare, Dijon a luat 3 de la Bordeaux şi 4 de la Lyon. „Peste 4,5 goluri” are cota 2,16.

  • Tot de o victorie are nevoie și Ungaria în meciul contra Suediei pentru a mai putea spera la o calificare. Exceptând înfrângerea în fața norvegienilor, ungurii au mers brici în grupele principale, au reușit să învingă Slovenia (cu care teoretic se bat pentru un loc în semifinale) și acum așteaptă cu speranțe ultimele două partide rămase de disputat. Eventualele victorii contra Suediei și Portugaliei, coroborate cu cel puțin un pas greșit al Sloveniei (cel mai probabil în ultima etapă în fața Norvegiei), ar aduce Ungariei o performanță la care nici nu ar fi visat înainte de începerea Europeanului. Chiar dacă și-a disputat toate meciurile pe teren propriu, Suedia a fost una dintre marile dezamăgiri ale turneului.

Biletul săptămânii de COTĂ 100

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare