Urmareste-ne

Archive

Biletul săptămânii din fotbal. Am ales 4 meciuri pentru un profit ok

Biletul săptămânii din fotbal. Partidele se dispută în această săptămână, primul joc are loc azi, ultimul se dispută vineri. Am încercat să optăm pentru câteva cote destul de mari și care au în același timp șanse de reușită. Monaco vs PSG este capul de afiș al mijlocului de săptămână. Parma o întâlnim de două ori pe tichetul nostru.

Biletul săptămânii din fotbal

  • Parmegianii au mare nevoie de victorie în campionat, în meciul cu Lecce. Gazdele nu câștigă de două etape și acest lucru începe să tragă echipa gazdă în jos, iar dacă ne uităm pe clasament este și păcat. Cu o victorie în meciul de azi, Parma se poate apropia foarte mult de primele 6. Lecce este prima echipă de peste linia roșie, având un singur punct avans față de ultimele 3 clasate. Duelul cu Roma de joi este din Cupa Italiei, romanii au un lot mai valoros și pot să joace lejer cu echipa secundă, dar nu o să se întâmple acest lucru. Roma are un sezon destul de modest în Serie A și vrea neapărat un trofeu, iar Cupa Italiei pare cel mai la îndemână trofeu.

Biletul săptămânii din fotbal

  • Monaco a riscat un pic cu Robert Moreno, dar acesta a dovedit la naționala Spaniei un entuziasm pozitiv. Probabil că acest lucru le-a plăcut și conducătorilor lui Monaco, altfel nu se gândeau la el. Monaco este într-o reconstrucție în acest moment, dar vine după 4 rezultate pozitive cu Jardim. PSG poate alinia două echipe diferite în aceste două partide cu Monaco, valoarea campioanei Franței trebuie să se vadă în Champions League, nu în campionat.
  • Fulham trebuie să-și găsească o constanță a rezultatelor pozitive, altfel nu prea are șanse la Premier League. După o victorie, aproape mereu urmează și un rezultat care să o încurce pe Fulham. Mitrovic a rămas același goleador și trage echipa din Londra după el. Boro are 4 victorii în ultimele cinci etape, dar este mult prea jos în clasament. Boro are două victorii în ultimele două deplasări, ambele fără gol primit.

Biletul săptămânii

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii