Urmareste-ne

Archive

Biletul săptămânii din fotbal. Meciuri pentru trei zile consecutive

Liverpool

Biletul săptămânii din fotbal. Am mizat pe partidele ce se dispută marți, miercuri și joi. Avem etapă intermediară în Championship, restanța celor de la Liverpool cu West Ham și meciul din Cupa Franței, dintre Nice și Lyon. Hamburg are mare nevoie de victorie din duelul cu Nurnberg.

 

Biletul săptămânii din fotbal.

  • Într-o restanță contând pentru etapa a 18-a, Liverpool face o deplasare la Londra, acolo unde urmează să se dueleze cu West Ham. „Cormoranii” au un bilanț uluitor până acum, 22 de victorii, un rezultat de egalitate și zero înfrângeri. Liverpool are cea mai bună apărare din Premier League și este singura echipă din Anglia cu victorii pe linie în meciurile de acasă. „Ciocănarii” sunt într- situație foarte grea, nu bat pe nimeni de trei etape, iar spectrul retrogradării le dă fiori gazdelor. Gazdele au două rezultate pozitive în ultimele două întâlniri de acasă, dar la bilanțul total, West Ham a strâns doar 11 puncte dintr-un total de 33.

Biletul săptămânii din fotbal.

  • Hamburg trebuie să se trezească urgent la realitatea din Bundesliga 2, altfel nu o să promoveze nici anul acesta. Hamburg a ajuns la 4 etape fără victorie, timp în care a încasat gol de fiecare dată. Totuși, Hamburg are un bilanț bun acasă, cu doar o singură înfrângere la activ și aceasta venită în ultima astfel de etapă. Nurnberg ocupă locul de baraj, dar are perspective bune pentru a se salva de la retrogrdare. Hamburg s-a impus în tur cu 4-0, plus că are și două victorii în ultimele două dueluri directe de pe propriul teren.
  • Lyon și Nice se duelează în Cupa Franței. Tătărușanu a fost pentru prima oară titular la Lyon într-un meci de Ligue 1, acest lucru s-a întâmplat în etapa recent încheiată. Lyon este neînvinsă în ultimele 6 deplasări, iar pe 5 dintre acestea le-a câștigat. Nice este neînvinsă de 8 meciuri acasă, iar 6 dintre ele au fost victorii.

Biletul săptămânii din fotbal

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii