Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul de seară (17 oct.). Şase meciuri pentru o cotă de 50!

Ansu Fati nu mai e "31", e "10" la Barcelona şi trebuie să tragă echipa după el
Ansu Fati nu mai e "31", e "10" la Barcelona şi trebuie să tragă echipa după el

Ne concentrăm atenţia exclusiv pe meciurile de seară, adică pe cele care încep după ora 21:45. Avem şase partide, trei din Europa şi alte trei din America de Sud, pentru o cotă totală puţin peste 50 şi un câştig ce circa 1000 de euro.

Victorii şi goluri în Europa

Startul îl dă Juventus, de la 21:45, într-un duel cu Roma lui Morinho la Torino. Portughezul a produs rezultate la echipa din capitală, cinci victorii şi două înfrângeri. Dar eşecurile au venit în ultimele două deplasări, 2-3 şi la Verona, şi cu Lazio. Iar Juventus e în creştere de turaţie. După primele patru etape fără succes, a câştigat tot după aceea şi priveşte cu încredere etapa opt. Şi noi la fel, cu „1 şi peste 1,5 goluri”, la cotă 2,18.

Tot a derby miroase şi în Spania, la Barcelona – Valencia. „Liliecii” nu mai sunt ce au fost, dar nici catalanii nu mai inspiră la fel de multă teamă ca pe vremea lui Messi. Cum-necum, Barcelona a reuşit să facă din Camp Nou o fortăreaţă, că nu a mai pierdut acasă în campionat din sezonul trecut. Am mers tot pe „1 şi peste 1,5 goluri”, dar cota e doar 1,72 la acest meci.

Terminăm în Europa cu Gent – Eupen, în Belgia. Gazdele au un debut dezamăgitor, doar locul 15 din 18! E drept, un succes le urcă pe 10. În schimb, oaspeţii defilează şi, înainte de startul etapei, erau lideri. Pot reveni pe primul loc, dacă bat. Meciul se anunţă interesant, iar noi aşteptăm goluri multe şî în ambele porţi. „GG3+” e cotat la 2,05.

„GG”-uri în Brazilia şi victoria lui River Plate

Trecem Atlanticul pentru trei partide din America de Sud. În Brazilia, Athletico Paranaense – Fluminense şi Palmeiras – Internacional se joacă de la aceeaşi oră. Se anunţă meciuri echilibrate amândouă, între echipe apropiate şi valoric, şi în clasament. Fiecare pereche e despărţită de câte un punct. Chiar dacă uneori nu marchează prea mult, directe au fost, în trei din ultimele 4 cazuri, GG. Mergem pe „tradiţie” cu „ambele marchează” la cote 2,15 şi 1,90.

Şi închidem în Argentina, cu River Plate – San Lorenzo. Gazdele sunt liderul campionatului, în timp ce oaspeţii se zbat pe locul 19 din 26, la 5 puncte de ultimul loc. Se întrevede un succes facil al lui River, iar cota de 1,60 pentru „1 şi peste 1,5 goluri” nu trebuie ratată.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare