Urmareste-ne

Archive

Biletul Top 5 (2-3.04.2022). Hai să transformi pasiunea în profit alături de noi!

FC Barcelona poate obține a șasea victorie la rând în partida cu Sevilla

După două săptămâni în care partidele echipelor naționale au captat atenția tuturor, cea mai așteptată perioadă a sezonului ne așteaptă. Biletul Top 5 (2-3.04.2022) vă este pus la dispoziție de specialiștii Betmag, bilet la finalul căruia vom obține aproximativ 900 de lei. 

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Miza pe favorite în Anglia, Spania și Italia 

Deschidem biletul cu partida dintre Liverpool și Watford, care se dispută sâmbătă după-amiaza. Cormoranii au ca obiectiv o victorie în partida cu mult mai slab cotata Watford, care a obținut un succes nesperat în deplasarea de la Southampton de acum 2 săptămâni. Pentru acest meci vă propunem pariul „1 & Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.41.

Partida care poate fi considerată cea mai tare din cadrul etapei cu numărul 30 din La Liga, este cert cea dintre Barcelona și Sevilla. Un meci foarte important în lupta pentru pozițiile de Champions League, cât și pentru titlu, deoarece catalanii se pot apropia de liderul Real Madrid la numai 9 puncte. Vom miza pe victoria Barcelonei, care are o serie de 5 victorii consecutive.

Ne mutăm în Italia și alegem meciul dintre Sampdoria și AS Roma, unul care se anunță cu o importanță aparte pentru ambele combatante, bineînțeles, fiecare cu un obiectiv diferit. Gazdele se luptă pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce oaspeții trag tare pentru a prinde un loc de Champions League. Vom conta pe un rezultat bun din partea Romei, și adăugăm pariul „Pauză sau final 2”, pentru cota 1.55.

Goluri multe în Germania și Franța 

Borussia Dortmund și RB Leipzig se vor duela în partida etapei din Bundesliga. Cele două formații, ocupantele locurilor 2, respectiv al patrulea, au obiective diferite. „Galben-negrii” au nevoie de cele 3 puncte pentru lupta pentru titlu cu Bayern, în timp ce Leipzig le are pe Freiburg și Hoffenheim care așteaptă orice pas greșit pentru a prelua ultimul loc care asigură prezența în Champions League. Deoarece ne așteaptă un meci foarte important, golurile vor fi o certitudine, așa că pariem „Peste 2.5 goluri”, pariu care ne oferă cota 1.53.

Ultimul eveniment propus vine din Ligue 1. Un alt meci de top care iese la rampă în acest weekend este partida dintre Nice și Rennes. Cele două echipe se luptă pentru un loc de Champions League alături de Marseille, iar distanța de puncte între cele 3 formații este foarte mică. Oaspeții au cel mai bun atac din campionat, cu 63 de goluri înscrise, în timp ce gazdele dețin cea mai puternică apărare, cu doar 23 de goluri încasate. Patru din ultimele 5 partide directe de Ligue 1 le-au adus pe ambele formații pe tabela de marcaj cel puțin o dată, lucru care ne face să pariem „GG”.

Biletul Top 5 (2-3.04.2022)

Biletul Top 5 (2-3.04.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate