Urmareste-ne

Archive

Biletul Winmasters de cota 50.00 – sambata, 22.10.2016

Biletul de cota 50.00 de sambata este foarte interesant pentru cei care prefera tichetele cu o cota mai mare, iar partidele sunt din campionatele puternice ale Europei, precum Anglia, Rusia, Portugalia, Turcia sau Romania.

  • Cea mai mare cota de pe biletul de cota 50.00 vine din Liga 1, unde Dinamo primeste vizita Pandurilor. Desi nu stau foarte roz cu banii, elevii lui Grigoras joaca in continuare un fotbal specaculos, care aduce puncte. Dinamo este si ea in criza, asa ca mizam pe un X solist.
  • Arsenal este una dintre cele mai in forma echipe din Europa, avand victorii pe linie, indiferent de competitia in care joaca. Ultimul rezultat este dovada cea mai buna, 6-0 cu Ludogoret in Liga Campionilor. In aceaasta runda joaca impotriva celor de la Middlesbrough, echipa pe care o bate mereu cand o prinde pe teren propriu.
  • Un alt duel interesant de pe bilet este Ufa – Rostov, unde mergem cu incredere pe oaspeti, victoria acestora avand o cota foarte buna, 2.54. Desi au jucat in Liga Campionilor in timpul saptamanii, au aratat o forma buna cu Atletico si au pierdut la limita, scor 0-1.

* Atentie! Daca folosesti AdBlock, pune-l pe pauza pentru a putea vedea biletul

Deschide AICI un cont la Winmasters. Ai bonus  de 100% pana la 1.000 RON la primele tale trei depuneri! Te asteapta sute de variante de pariere pentru orice meci si poti lua chiar si 50% bonus la fiecare bilet castigator. 

bilet-50

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi excelenta!

Agenții autorizate