Urmareste-ne
https://betmag.ro/wp-content/uploads/2019/07/fortuna.jpg

Archive

Biletul Zilei 01.01.2019. „Caramele” păcălite de „vulpi”?

Publicat

pe

Everton

Leicester a întrerupt o serie de două victorii consecutive printr-un rezultat surprinzător acasă, iar Everton are deja șapte înfrângeri în Premier League.

Everton și Leicester sunt despărțite în clasament de un singur punct, iar acest duel se anunță unul foarte intens. Ambele echipe au avut parte de o lună decembrie oscilantă spre dezamăgitoare, Everton a reușit o singură victorie în cele șapte meciuri disputate, iar Leicester a reușit trei victorii în opt etape disputate.

Diferența este clar în favoarea „vulpilor”, doar că Everton a marcat de fiecare dată în meciurile de pe propriul teren, din acest sezon.

În meciurile pe care le dispută Everton pe propriul teren, media de goluri este de 3,1 per meci, iar Leicester a marcat în ultimele nouă înfruntări directe de la Everton.


Biletul Zilei 01.01.2019


Biletul Zilei 1 ianuarie 2019. Everton – Leicester

Aceleași ultime nouă dueluri directe, cu Everton în postura de gazdă, s-au terminat de fiecare dată cu „GG”. Nu de mult, Villa și QPR se luptau în Premier League, dar acum se luptă pentru un loc de play-off ce poate duce în Premier League.

Cele două cluburi sunt despărțite de un singur punct în clasament, iar acest meci are un caracter decisiv. Villa nu a mai câștigat acasă din 25 noiembrie, dar are doar două înfrângeri în 12 etape disputate.

Biletul Zilei 01.01.2019. Aston Villa – QPR

QPR a obținut o victorie la ultima deplasare avută și a reușit să marcheze în ultimele patru meciuri de pe teren străin un total de șase goluri.

Aston Villa a marcat în fiecare meci de propriul teren, numărul total ajungând la 28 de goluri în 12 etape disputate. Bolton se luptă din răsputeri să nu ajungă în eșalonul trei valoric, dar lotul slab și lipsa investițiilor de la echipa oaspete, nu întrevăd un viitor bun pentru Bolton. Hull are o serie de patru victorii consecutive și o serie de șapte etape fără înfrângere.

Bolton are doar două victorii în deplasare și are un golaveraj de 3-8 în ultimele cinci deplasări. Hul vine după victoria din fieful lui Leeds, liderul din Championship.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii