Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (01.04.2022). Avem soluția pentru triplarea banilor

Benfica Lisabona

După meciurile echipelor naționale, se reiau campionatele interne. Union Berlin și FC Koln deschid etapa a 28-a din Bundesliga, dar suntem cu ochii și pe duelul portughez dintre Braga și Benfica. Betmag vă oferă ponturile pentru triplarea banilor.

Koln, fără victorie cu Union Berlin în Bundesliga

Union Berlin și FC Koln deschid etapa a 28-a din Bundesliga. Ambele echipe sunt în afara locurilor de cupă europeană, pierzând ușor contactul cu primele șase poziții. Mai aproape sunt oaspeții, pe locul 7, cu 40 de puncte, la patru lungimi de locul 6. Gazdele sunt pe locul 9, cu 38 de puncte. Union Berlin e în derivă în ultima vreme, bifând o singură victorie în ultimele șapte meciuri, 3-1 cu Mainz.

De partea cealaltă, FC Koln fost inconstantă în acest sezon. Nu cu mult timp în urmă era tot în fara cupelor europene, tot pe locul 7, dar la doar două puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în grupele Ligii Campionilor. Dar după ce a scos doar o remiză pe terenul ultimei clasate, Greuher Furth, și a fost învinsă de o rivală în lupta pentru cupele europene, Hoffenheim, e la patru puncte de Top 6. Koln se poate lăuda însă cu două rezultate bune înaintea pauzei internaționale: victorie la Leverkusen și remiză cu Dortmund.

Koln nu a câștigat niciodată împotriva lui Union în Bundesliga. După patru victorii la rând ale berlinezilor, „țapii” au scos o remiză în turul actualei ediții de campionat, 2-2. Cu excepția unei singure confruntări, toate celelalte au fost GG. Așa că mergem pe „ambele marchează”, la cotă 1,69. 

Braga – Benfica / Oaspeții au nouă meciuri fără înfrângere

Braga și Benfica se întâlnesc vineri, de la ora 22:15, în etapa a 28-a din campionatul Portugaliei. Pe locul 4, cu 49 de puncte (la 12 lungimi de podium), Braga nu a reușit să se impună în ultimele două meciuri de pe teren propriu, remizând cu Santa Clara și pierzând cu Gil Vicente.
De partea cealaltă, Benfica e pe locul al treilea, cu 61 de puncte, la șase lungimi de ocupanta poziției secunde, Sporting. Benfica vine după nouă meciuri fără înfrângere în toate competițiile și nu vrea să-și încheie tocmai acum seria pozitivă. În Braga – Benfica alegem „PSF 2” la cotă 1,90.

Biletul zilei (01.04.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate