Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 01.08.2018. Urmărim clujenii în Liga Campionilor

Publicat

pe

cfr

Biletul Zilei 01.08.2018. După ce ieri am avut parte de o mare surpriză, Legia eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, astăzi le ţinem pumnii celor de la CFR Cluj. 500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 01.08.2018
Malmo – CFR Cluj Peste 1,5 goluri @ 1.40
Qarabag – Kukesi 1 @ 1.25
Rosenborg – Celtic Peste 2,5 goluri @ 1.80
Curs final: 3.15


Biletul Zilei 01.08.2018

Primul duel de pe biletul zilei este cel dintre Malmo şi CFR Cluj. Meciul începe de la 1-0 pentru suedezi, care au reuşit să se impună în România şi să plece cu prima şansă în retur. Elevii lui Conceicao trebuie să întoarcă scorul din tur, dar la cum arată echipă în aceste zile pare o misiune destul de grea. Cu toate acestea, ne aşteptăm să vedem goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum două reuşite.

Biletul Zilei 01.08.2018

Al doilea duel de pe biletul de miercuri le pune faţă în faţă pe Qarabag şi Kukesi. Gazdele sunt favorite clare la calificare, având o echipă mult mai puternică decât adversara lor. Din acest motiv, şi bookmakerii au făcut cotele în favoarea gazdelor. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe 1 solist, deoarece nu credem că vom vedea un meci foarte echilibrat.

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Rosenborg şi Celtic. Scoţienii au reuşit să se impună în tur pe teren propriu cu 3-1, iar acum se deplasează în Norvegia pentru a păstra diferenţa de scor din tur. Ne aşteptăm să vedem un meci foarte interesant, în care vom avea parte de multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite în meci.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii