Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (02.02.2022). Facem bani cu grecii și africanii

Pentru biletul zilei din 2 februarie, am selectat două partide. Una din Super League – Grecia, cealaltă din Cupa Africii. Betmag vă prezintă, în continuare, cum puteți câștiga o sumă frumoasă, la mijlocul săptămânii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Senegal, favorită cu Burkina Faso

Burkina Faso și Senegal, două selecționate cu un parcurs impresionant la această ediție a Cupei Africii, se înfruntă, miercuri, pentru un loc în finala turneului. Ambele au ca obiectiv să cucerească trofeul suprem pentru prima dată în istorie. Senegal, cu jucători de cinci stele, pare, însă, de neoprit în acest moment. Luând în considerare diferența de calitate și experiență dintre cele două selecționate, anticipăm o victorie a “leilor”. “Senegal câștigă” are cotă 1.86.

PAOK nu ar trebui să aibă emoții cu Apollon

Apollon Smyrnis va fi, miercuri, gazda lui PAOK Salonic, într-o partidă în care echipa lui Răzvan Lucescu pornește, clar, ca favorită. În prezent, cele două formații sunt despărțite de 12 locuri în clasament. Apollon este ultima în clasament, cu doar nouă puncte, în timp ce PAOK este pe locul 2, în spatele lui Olympiakos, și nu a renunțat la titlu. În tur, gruparea din Salonic s-a impus clar, 4-1. De partea cealaltă, Apollon are patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile. Mizăm pe o victorie lejeră a alb-negrilor. “PAOK câștigă” are cotă 1.49.

Agenții autorizate