Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Biletul zilei (02.04.2022). Dai lovitura cu oaspeţii!

Manchester City are 6 victorii consecutive în Premier League
Manchester City, lider în Premier League

Pentru biletul zilei din 2 aprilie, am selectat două partide. Prima vine din Premier League – Anglia, cealaltă, din Bundesliga – Germania. Cu o cotă totală de 2,60, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, în weekend.  Betmag vă prezintă, în continuare, ponturile.

Manchester City, bilanț excelent în deplasare

În prezent, Manchester City este pe locul 1, cu un punct peste Liverpool, poziția a doua, în timp ce Burlney este penultima în clasament. În mod normal, “cetățenii” nu ar trebui să aibă probleme cu o echipă care intră în meci după trei înfrângeri la rând, golaveraj 0-8. În deplasare, echipa lui Pep Guardiola are cel mai bun bilanț din Premier League, adunând 36 de puncte din 15 meciuri. Mizăm pe o victorie lejeră a oaspeților. Manchester City câștigă la cel puțin două goluri” are cotă 1.70.

Victorie pentru titlu

În timp ce Freiburg are ca țintă intrarea în top-4, Bayern Munchen este pe cale să-și revendice al 10-lea titlu consecutiv în Bundesliga, având șase puncte peste Borussia Dortmund, locul 2, cu șapte meciuri rămase. Pentru a avea, însă, un final de sezon liniștit, bavarezii merg la victorie cu Freiburg, formație cu ceva probleme de lot din cauza COVID-19 și accidentărilor. Anticipăm o victorie a oaspeților. Bayern câștigă” are cotă 1.53.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate