Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (03.03.2022). Facem bani în Cupă

Două meciuri de Cupă se regăsesc pe biletul zilei de 3 martie propus de Betmag. Suntem cu ochii pe semifinalele din Cupa Olandei și Cupa Belgiei, pentru un câștig posibil de peste 300 de lei.

AZ Alkmaar – Ajax, oaspeții sunt numărul 1 în Olanda

Primul meci de pe bilet este AZ Alkmaar – Ajax, programat joi, de la ora 21:00, în semifinalele Cupei Olandei. AZ Alkmaar este o echipă care trece printr-o formă de zile mari. N-a pierdut de 18 partide oficiale, a câștigat 14 din ultimele 15, inclusiv un 2-1 pe Amsterdam Arena contra lui Ajax. Doar trei echipe au învins Ajax în actuala ediție de campionat, iar Alkmaar este una dintre ele. AZ câștigă, dar rareori la zero. A luat gol în 12 din cele 14 victorii amintite anterior.

Ajax e echipa numărul 1 în Olanda, e lider în Eredivisie, cu cel mai bun atac (71 de goluri marcate) și cea mai bună apărare (7 goluri primite). În aceste condiții, pare imposbil să nu marcheze „Lăncierii”. Oaspeții sunt favoriți și credem că se vor impune, dar așa am crezut și la meciul direct din campionat. O surpriză se evită mai ușor cu un pariu pe goluri și mizăm pe GG3+. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri” are cotă 1,95.

Anderlecht – Eupen, gazdele sunt favorite

Din Olanda, trecem în Belgia, unde avem un alt meci de Cupă. În semifinalele Cupei Belgiei se înfruntă Anderlecht și Eupen, de la ora 21:45. În tur, a fost 2-2, rezultat care a trimis multe bilete ale pariorilor direct la coșul de gunoi. Anderlecht era favorită și atunci, cum e și acum. De data asta însă, dacă nu câștigă în 90 de minute își complică existența degeaba. După 2-2 în Cupă, la trei zile distanță, cele două s-au întâlnit din nou, pe terenul lui Anderlecht. Gazdele și-au făcut datoria așa cum era normal și s-au impus cu 4-1. De altfel, Anderlecht rareori a avut probleme cu Eupen atunci când a evoluat acasă. În afară de 4-1 din februarie 2022, a mai fost un 6-1 în februarie anul trecut, dar și un 7-0 la ultima confruntare din Cupă, acasă la Anderlecht. Eupen e antepenultima în clasamentul primei ligi belgiene, iar în 2022 n-a câștigat niciun meci, a pierdut cinci din nouă. Anticipăm că îl va pierde și pe cel cu Anderlecht, din Cupă. „1 și peste 2,5 goluri” are cotă 1,70.

Biletul zilei din 3 martie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate