Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Biletul zilei (03.05.2022). Trei meciuri pentru 433 de lei

Liverpool nu ar trebui să aibă probleme cu Villareal

Pentru biletul zilei de marți, 03.05.2022, am selectat trei partide din Liga Campionilor, Liga Pro – Arabia Saudită și Prima Liga – Armenia. Cu o cotă totală de 2.89, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, la început de săptămână. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Goluri puține în Villareal – Liverpool

În partida tur, Liverpool s-a impus cu 2-0 și nu ar trebui să aibă emoții în privința calificării. Villareal este o echipă incomodă pe teren propriu, însă este greu de crezut că are puterea să întoarcă rezultatul. În tur, “submarinul galben” a fost la pământ din toate punctele de vedere, reușind un singur șut spre poartă pe durata întregii partide. Nu este exclus ca Liverpool să menajeze câțiva jucători pentru meciul din weekend, din Premier League. “0-3 goluri în meci” are cotă 1.48.

Al Hilal, victorie pentru titlu

Al Fayha și Al Hilal se înfruntă în Campionatul Arabiei Saudite, într-o partidă foarte importantă în economia clasamentului. Oaspeții sunt pe locul 2, la 11 puncte în spatele liderului Al Ittihad, dar echipa lui Ramon Diaz are două partide mai puțin. Titlul, deci, nu este jucat. Aflate la jumătatea clasamentului, gazdele intră în meci după trei înfrângeri în ultimele patru partide. Al Hilal vine pe terenul lui Al Fayha cu obiectivul clar să obțină cele trei puncte. “Al Hilal câștigă” are cotă 1.47.

Toți banii pe Ararat Armenia

Ararat Armenia și Noravank se întâlnesc în etapa a 28-a din Campionatul Armeniei. Gazdele sunt pe locul 2, cu două puncte în spatele liderului Pyunik, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 7-a. În acest meci există o favorită clară, Ararat Armenia, formația clar mai valoroasă. Ararat Armenia nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlu, pe care anticipăm că o va obține. “Ararat Armenia câștigă” are cotă 1.33.

Agenții autorizate